Keow Teow Goreng

Salam semua..Alhamdulillah, pagi tadi ummi sempat menyiapkan sarapan pagi iaitu keow teow goreng untuk keluarga.Bahan-bahan ummi dah siap sediakan malam tadi. So bangun pagi senang just masukkan aje dalam kuali. Jom tengok resipinya: Bahan2: 1 pack keow teow- bilas dengan air dan toskan Isi ayam - potong kecil Udang - buangkan kepala Fish ball/sosej - …

Advertisements

Nasi Mediterranean ala Nandos

Salam semua.Alhamdulillah hari ni mood nak makan nandos tapi sebabkan masa x cukup nak keluar g mall so ummi decide makan kat rumah je.Untuk ayam ummi memang dah perap siang-siang sebab plan asal nak makan untuk menu lain.Resepi untuk ayam boleh tengok disini. So untuk hari ni ummi hanya nak share resipi untuk masak nasi …