Sayur Sawi Tauhu

Selamat sejahtera semua. Hari ini ummi ada appointment di hospital. Balik pun dah lambat jadi ummi decide hanya nak masak simple2 aje untuk anak2 makan sekali. Tengok lauk dalam peti pun tak banyak dah 😂... Ummi decide nak masak sayur sawi tauhu dan ayam goreng saja. Amat mudah dan ringkas. Bahan-bahan: Sawi Pak Choy - …

Advertisements

Spageti Pesto Goreng

Assalamualaikum semua..Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 61..Ni pun ummi baru je lepas tengok sambutan di TV sahaja.Teringat time kecil2 dulu seronok dapat pergi tengok live sambutan merdeka..Okla, dah abis tengok ni anak-anak rasa lapar. Jadinya ummi plan buat spageti jelaaa sebab cepat dan mudah,Lagipun barang2 semua dah ada.Jom ummi sharekan ikut cara ummi... Bahan-bahan: …